Samostojna hiša

495.000,00 €

opis

Na zelo mirni, sončni in prijetni lokaciji v bližini centra Grosuplja, prodamo moderno, izredno kvalitetno, funkcionalno ter stilsko opremljeno nizkoenergetsko hišo, velikosti 317,8m2, z lepim sončnim vrtom, ki nudi veliko zasebnosti. Hiša je bila zgrajena, dokončno urejena in vseljena leta 2008.

Razporeditev prostorov:
KLET: pisarna in klubska soba s čajno kuhinjo, ki se nadaljuje v fitnes sobo s savno in tušem, ločen wc, pralnica, kurilnica in shramba; Izdelani so svetlobni jaški, v kleti pa je prezračevanje urejeno tudi z rekuperacijo; Prostorna klubska soba je opremljena z kavčem, dnevnim regalom, omarami in kuhinjsko nišo. Moderno opremljeni klubska in fitnes soba sta ločeni s stekleno steno.
PRITLIČJE ( 125m2 ) : Skozi vhod vstopimo v predsobo, le-ta se nadaljuje v hodnik, ki vodi do prostorne ločene kuhinje z kvalitetnimi kuhinjskimi elementi. Iz kuhinje je vhod v večji osrednji dnevno bivalni prostor, ki je sestavljen iz jedilnice in dnevne sobe s kaminom in izhodom na izredno prostorno teraso z letno kuhinjo in urejenim vrtom ter žar prostorom. Dnevno bivalni prostor ter terasa imata južno lego in sta tako izredno prijetna, sončna in svetla. Iz predsobe je urejen tudi prehod v garažo za avtomobil in ločeno garažo za motor ali kolesa. Pred hišo stoji tudi nadstrešek, ki je dovolj prostoren za 2-3 avtomobile
NADSTROPJE : V nadstropje se povzpnemo po stopnišču z ambientno osvetlitvijo. V nadstropju se nahajajo glavna spalnica z lastno kopalnico, dve otroški sobi, ki imata izhod na teraso v velikosti 9m2 in dodatna ločena kopalnica s kopalno kadjo.

Hiša je res zgrajena in opremljena izredno premišljeno, tako da je prostor zelo dobro izkoriščen in tudi velika terasa ter vrt, kljub bližini vse potrebne infrastrukture nudita ogromno zasebnosti in miru. Celotna oprema ostane v hiši.

Dodatne prednosti, ki jih pridobite z nakupom hiše:

- hiša je kompletno opremljena po meri z ogromno modernega, kvalitetnega vgradnega pohištva ( omare ), kar omogoča izjemo izkoriščenost prostora 
- v vseh prostorih je talno gretje s termostati ( ogrevanje preko toplotne črpalke - nizek strošek ogrevanja ( pod 1000 EUR/leto ))
- po celi hiši je GIRIN sistem pametne elektrike
- video domofoni v vseh etažah
- pametne inštala
- video domofoni v vseh etažah
- pametne inštalacije
- video nadzor, protivlomno in požarno varovanje
- Stekla so dodatno protivlomno zavarovana
- električne rolete
- po vseh oknih so nameščeni komarniki
- v vsaki etaži je nameščena klimatska naprava
- hiša je dodatno izolirana
- večina osvetlitve po hiši je z LED svetili
- moderen kamin v dnevni sobi
- vhodna vrata na prstni odtis
- velika garaža s talnim gretjem + garaža za kolesa in motorje

Pred hišo se nahaja velika tlakovana terasa in urejen vrt, dobra izkoriščenost parcele. Na parceli so urejene travnate površine z namakalnim sistemom.

Ogrevanje je na toplotno črpalko: zrak- voda.

Soseska je zelo mirna, malo umaknjena od glavne ceste, tako da se hrupa ne sliši in logistično  urejena z enosmernimi ulicami. Izredno primerno za ljudi, ki obenem cenijo zasebnost in bližino infrastrukture.  Hiša se nahaja v bližini vse infrastrukture, ki zajema trgovino, avtobusno in železniško postajo, osnovno šolo, vrtec, do centra Grosuplje je 5 min peš, do avtocestnega priključka pa 2 minuti vožnje. Do Ljubljane je cca 10 minut vožnje.

Hiša je vredna ogleda in nakupa.

Možen dogovor o ceni.

Zemljiško knjižno je urejena in brez bremen.
Prevzem hiše možen septembra 2019.

Pogoj prodajalca je, da si plačilo za posredovanje razdelita s kupcem tako da kupec plača 2%+ DDV .

Osnovni podatki
transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH00736KV
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Grosuplje
področje podrobno: Grosuplje
leto izgradnje: 2008
nadstropje: ni podatka
velikost: 300,00 m²
parcela: 495,00 m²
energetski razred: B1 (15-25 kWh/m²a)

Energetska učinkovitost

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred B1
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+
Kontaktni podatki

MEDIA NEPREMIČNINE D.O.O.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana

tel.:
+386 1 620 04 49
gsm:
+386 51 686 320
faks:
+386 1 568 8001

Katja Zupan
GSM:
+386 40 783 383

Kontaktni obrazec