Samostojna hiša

319.000,00 €

opis

V mirnem naselju Škofje Loke, v bližini vse potrebne infrastrukture, prodamo novejšo, samostojno, moderno in zelo lepo ohranjeno in vzdrževano atrijsko hišo. Hiša je izdelana po standardih za nizko energetske objekte.

Atrijska hiša ima 94,64m2 stanovanjske površine. Hiša je izredno lepo stilsko opremljena. Skozi vhod, ki predstavlja zunanji, talno ogrevan podest iz granita, vstopimo v predsobo z vhodom v kurilnico/pralnico. V kurilnici/pralnici se nahajajo peč, omarice, pralni stroj in sušilni stroj. Predsoba se nadaljuje v prostoren hodnik. Iz hodnika je vhod v stilsko opremljeno kopalnico s tuš kabino in spalnico s panoramskim oknom, ki ima vhod v prostorno garderobno sobo in izhod na teraso. Garderobno sobo je možno zapreti in s tem pridobiti še dodaten kabinet ali otroško sobo - v kolikor bi kupec to želel, je prodajalec pripravljen to izdelati.  V pritličju se nahaja tudi večji osrednji dnevno bivalni prostor z velikimi panoramskimi okni in izhodom na teraso. Osrednji bivalni prostor sestavlja kvalitetna, moderno opremljena kuhinja z jedilnico in dnevna soba, opremljena s projektorjem, ki se spusti s stropa in integriranim projekcijskim platnom (hišni kino).

Iz hodnika se lahko po zložljivih stopnicah povzpnemo na podstrešje hiše. Podstrešje je pohodno in primerno za shranjevanje sezonskih stvari.

V hiši je urejen audio sistem s tri conskim ozvočenjem. V vseh prostorih je nameščena varčna, senzorska LED osvetlitev, prav tako je led osvetlitev tudi v okolici hiše. Okna imajo trislojno zasteklitev. Po oknih so nameščeni komarniki in žaluzije na električno krmiljenje.

Ogrevanje je na toplotno črpalko, z urejenim talnim gretjem po celotni hiši. Stroški ogrevanja so nizki, manj kot 400 EUR na kurilno sezono.

Prav tako je za potrebe gretja nameščen tudi manjši, ličen kamin. Za potrebe hlajenja sta vgrajeni dve klimatski napravi, ena se nahaja v bivalnem prostoru, druga pa v spalnici.

Na strehi je dvojna strešna izolacija, kar omogoča maksimalno energetsko učinkovitost. Zunanji del ostrešja je obložen s fasadnimi ESAL ploščami, katerih barvanje ni potrebno.

Okolica hiše je lepo, stilsko urejena. Parcela je ograjena z ograjami znamke Kočevar.

Na osrednjem dvorišču hiše, ki je orientirano na jug in zaradi tega tudi zelo sončno in svetlo, se nahaja prostorna terasa velikosti 41m2, obložena s TIK-om (vrsta trajno vzdržljivega lesa), prav tako je s TIK-om obložen tudi tretoar okrog hiše. Terasa je delno pokrita z BRISOLE-ji, ki omogočajo bivanje na terasi skozi celo leto in v vseh vremenskih razmerah. BRISOLE-ji so daljinsko vodeni (odpiranje in zapiranje). Na prostornem dvorišču je veliko travnate površine s stilsko zasaditvijo grmovnic. Objekt ima tudi zunanji dostop do vode (kamniti lijak na dvorišču in pipa v garaži).

Ob hiši je izdelan nadstrešek oziroma garaža za dva avtomobila. Pod nadstreškom je varčna, senzorska LED osvetlitev. Ob garaži je shramba oziroma kolesarnica, ki je dostopna iz dveh strani.  Garaža je asfaltirana. Skupna površina kolesarnice in garaže je bruto 40,91m2, od tega je kolesarnice cca 14m2.

Do objekta je speljana javna kanalizacija, urejeno pa je tudi odvodnjavanje meteornih vod v ponikovalnico (ni dajatev na meteorne vode).

V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura. V radiju 1km so peš dostopni nakupovalni center, vrtec, šola, železniška postaja s hitro povezavo do Ljubljane in sprehajalne poti. Zdravstveni dom in center mesta Škofja Loka pa sta oddaljena cca 2 kilometra.

Skupni mesečni stroški (elektrika, telefon, internet, komunala, RTV) so nizki in znašajo cca 170 EUR/mesec (+strošek ogrevanja, ki znaša cca 400 EUR/sezona).

Vabljeni na ogled!

Ogledi so za interesente brezplačni in neobvezujoči. Pogoj prodajalca za nakup predmetne nepremičnine je, da kupec prevzame plačilo 2% davka na promet nepremičnin. Drugih stroškov v zvezi z nakupom nepremičnine, kupec nima. 

Za več informacij in ogled pokličite Karmen: 051 686 320

Ostalo našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani: www.media-nepremicnine.si

Osnovni podatki
transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH10227KZ
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Gorenjska
lokacija: Škofja Loka
področje podrobno: Škofja Loka
leto izgradnje: 2013
velikost: 115,90 m²
parcela: 603,00 m²
energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica v pridobivanju
Kontaktni podatki

MEDIA NEPREMIČNINE D.O.O.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana

tel.:
+386 1 620 04 49
gsm:
+386 51 686 320
faks:
+386 1 568 8001

Karmen Vidmar
GSM:
051 686 320

Kontaktni obrazec