Samostojna hiša

440.000,00 €

opis

Na odlični, mirni lokaciji v Murglah, v bližini Centra in Trnovskih vrat, prodamo samostojno tipsko atrijsko hišo, ki stoji na lepi, ravni in sončni parceli velikosti 739m2. Orientacija hiše in parcele je jugozahodna, tako da sta prijetno osončeni skozi celoten dan. Hiši pripada še ločena garaža.

Hiša, ki se nahaja v nizu atrijskih hiš v Murglah, je sestavljena iz hodnika, spalnice, sobe, dnevnega prostora iz katerega je izhod na svetlo in sončno teraso, kopalnice s kopalno kadjo in bivalne kuhinje. Možna je dozidava in s tem povečanje bivalne površine. Hiša stoji na parceli pravilne pravokotne oblike. Pred hišo je prijeten atrij, ki se nadaljuje v zelenico, veliko cca 500m2, na kateri je zares veliko prostora za ureditev terase in prostornega vrta, prostora za druženja in piknike, postavitev otroških igral ali zasaditev sadnih dreves. Postavitev parcele in trenutna zasaditev nudita veliko zasebnosti. 

Hiša je tipsko zgrajena. Pri načrtovanju hiš so upoštevali predvsem maksimalno funkcionalnost in dobro uporabo prostorov. Poleg skrbno premišljenih notranjih prostorov in vizualnosti, so hiše dobro umeščene tudi na posameznih parcelah. Nadstrešek na južni strani hiš je globok 120cm in poleti omogoča osenčenje južne fasade do spodnjega roba oken, zaradi česar je poleti, kljub vročini ugodna klima. Pozimi, ko je kot sončnih žarkov nižji, pa sega osončenje južnih prostorov globoko v prostor, zaradi česar je dosežena večja ekonomičnost ogrevanja. 

Hiša, ki je predmet prodaje, je bila delno obnovljena. Obnova je zajemala obnovo strehe leta 1995, obnovo vodovodnih inštalacij okoli leta 2005 ter nova protivlomna vhodna vrata. 

Dopustna je dozidava v širini hiše in dolžini 5m, proti zahodu. Prav tako je možna dozidava tudi proti jugu, za namen širitev obstoječe enote. 

Pred hišo je možna in dopustna izgradnja bazena. 

Parkiranje je možno v bližini. Hiši pa pripada tudi ločena garaža v velikosti 13m2, ki ima nad prostorom za avtomobil tudi dodaten prostor za shranjevanje. 

Izjemna in iskana lokacija nudi hiter dostop do Centra mesta. V bližini se nahajajo vrtec, osnovna šola, srednje šole in fakultete, trgovine, Murgle center, avtobusna postaja mestnega avtobusa... Prav tako lokacija omogoča tudi enostaven dostop do ljubljanske obvoznice. Ta predel mesta je bil znan kot rezidenca nekaterih slovenskih političnih veljakov, kar je eden izmed razlogov, da spadajo Murgle v razkošnejši predel Ljubljane. Murgle krasijo naravni drevoredi večjih dreves, po čimer so dobile tudi ulice svoje ime: Pod hrasti, Pod topoli, Pod jelšami, pod vrbami,..

Odlična priložnost za vse, ki si želite bivanja v samostojni hiši z velikim vrtom, v mirnem, zelenem okolju, a vseeno v bližini vse potrebne infrastrukture in Centra mesta.

Za več informacij pokličite Karmen: 051 686 320 ali Katjo 040 783 383 

Vabljeni na ogled! Ogledi so za interesente brezplačni in neobvezujoči.

Ostalo našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani: www.media-nepremicnine.si

Osnovni podatki
transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH10245KZ
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Ljubljana
lokacija: Murgle
področje podrobno: Vič Rudnik
leto izgradnje: 1969
leto prenove: 2005
velikost: 83,00 m²
parcela: 739,00 m²
energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica v pridobivanju
Kontaktni podatki

MEDIA NEPREMIČNINE D.O.O.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana

tel.:
+386 1 620 04 49
gsm:
+386 51 686 320
faks:
+386 1 568 8001

Katja Zupan
GSM:
+386 40 783 383

Kontaktni obrazec