Trisobno stanovanje

170.000,00 €

opis

Na odlični lokaciji v centru Mengša, v bližini vse potrebne infrastrukture in le 10 minut vožnje iz Ljubljane, prodamo prijetno, odprto in svetlo trisobno stanovanje z lastniškim parkirnim mestom v kleti in dodatnim lastniškim zunanjim parkirnim mestom.

Stanovanje se nahaja v 1.nadstropju novejšega bloka, ki je opremljen z dvigalom. Stanovanje s funkiconalno razporeditvijo je sestavljeno iz predprostora z omarami narejenimi po meri, kopalnice s tuš kabino, spalnice, otroške sobe in večjega osrednjega dnevno bivalnega prostora, ki je sestavljen iz kuhinje z jedilnico in malo ločene prostorne dnevne sobe.

Stanovanje se prodaja opremljeno kot je vidno na slikah. Novejši elementi v kopalnici, novejša kuhinja, nova postelja in omara v spalnici, po meri narejene omarice v predprostoru in po meri narejeno pohištvo v otroški sobi.

Stanovanje je izredno svetlo, prijetno in zračno. 

Parket je na novo zbrušen in polakiran. 

Stanovanju pripada prostorna zidana klet, lastniško parkirno mesto v garaži in še dodatno lastniško  zunanje parkirno mesto.

Stanovanje je zk urejeno, brez bremen in takoj vseljivo. Ogrevanje je CK na plin - Etažna tako da plačatujete stroške po porabi. 

V bližini se nahajajo vrtec, osnovna šola, trgovina, pošta, banka, knjižnica, lekarna, bencinska črtpalka, športni park, ki omogoča različne športne aktivnosti, kavarne, Wellnes center ter prijetne sprehajalne poti po naravi in ob jezeru.

Za več informacij pokličite Karmen: 051 686 320

Vabljeni na ogled!

Ogledi so za interesente brezplačni in neobvezujoči.

Ostalo našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani: www.media-nepremicnine.si

Osnovni podatki
transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS10234KZ
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Mengeš
področje podrobno: Mengeš
leto izgradnje: 2007
velikost: 71,50 m²
Kontaktni podatki

MEDIA NEPREMIČNINE D.O.O.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana

tel.:
+386 1 620 04 49
gsm:
+386 51 686 320
faks:
+386 1 568 8001

Katja Zupan
GSM:
+386 40 783 383

Kontaktni obrazec