Triinpolsobno stanovanje

190.000,00 €

opis

Na odlični lokaciji, v bližini vse potrebne infrastrukture, prodamo prijetno, svetlo stanovanje, ki se nahaja v 3.nadstropju novejšega objekta z dvigalom. Objekt, ki je bil zgrajen leta 2007 je edinstven in se ponaša s posebno arhitekturo, zaradi svoje lege pa ponuja lepe razglede na okolico. 

Stanovanje obsega bruto tlorisne površine 102,3m2, od tega je bivalne površine 92,9m2 (neto bivalna površina: 66,4m2, balkon: 26m2)  in shrambe 9,4m2.  Skozi vhod vstopimo v prostoren hodnik, ki vodi na eni strani do bivalnega in na drugi strani do spalnega dela. V stanovanju se nahajajo prijetna spalnica in dve otroški sobi. Iz vseh sob je izhod na prostoren balkon, ki je pozicioniran po celotni dolžini in celotni širini stanovanja. Dnevno bivalni prostor je velik in odprt ter obsega kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo iz katere so lepi razgledi in izhod na balkon. V prostorni kopalnici se nahaja kopalna kad, posebaj pa je še dodaten prostor, ki služni kot pralnica in shramba za čistila. 

Stanovanje je vseljivo po dogovoru - načeloma pa lahko v dveh, treh mesecih. 

Stanovanje je zelo svetlo in sončno. Iz sob in balkona so lepi pogledi na cerkev, Krvavec in okoliške planote. 

Stanovanju pripada eno lastniško parkirno mesto z lastno električno polnilnico. Parkirno mesto se nahaja v kleti objekta in je že vključeno v ceno. Možen pa je tudi dokup dodatnega parkirnega mesta, prav tako v kleti objekta. Parkiranje je možno tudi na skupnem parkirišču pred objektom. 

Stanovanje je locirano v centru mesta. V neposredni bližini se nahajajo trgovine, avtobusna postaja, vrtci, osnovna šola, knjižnica, lekarna, pošta, banka, cerkev, obnovljen zdravstveni dom in avtocestni priključek. Cerklje se hitro razvijajo in so vedno bolj priljubljena lokacija za bivanje. V občini je dejavnih veliko kulturnih in športnih društev. 

Stanovanje je primerno za vse, ki si želite bližine infrastrukture, obenem pa lepih pogledov na naravno in lepih sprehajalnih poti v okolici. 

Za dodatne informacije smo vam na voljo na: 051 686 320 - Karmen ali 040 783 383 - Katja. 

Pogoj prodajalca za nakup je da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2%. 

Vabljeni na ogled!

Ogledi so za interesente brezplačni in neobvezujoči!

Ostalo našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani: www.media-nepremicnine.si

 

 

 

 

 

Osnovni podatki
transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS10282KZ
vrsta objekta: stanovanje
tip: triinpolsobno
regija: Gorenjska
lokacija: Cerklje na Gorenjskem
področje podrobno: Cerklje na Gorenjskem
leto izgradnje: 2007
velikost: 102,30 m²
energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica v pridobivanju
Kontaktni podatki

MEDIA NEPREMIČNINE D.O.O.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana

tel.:
+386 1 620 04 49
gsm:
+386 51 686 320
faks:
+386 1 568 8001

Karmen Vidmar
GSM:
051 686 320

Kontaktni obrazec