Samostojna hiša

259.000,00 €

opis

Na lepi, sončni lokaciji v Medulinu (bližina Banjol), le 200m od morja, prodamo obnovljeno, stilsko opremljeno samostojno hišo, z urejenim, ograjenim in tlakovanim atrijem ter dvema parkirnima prostoroma pred objektom. 

Hiša, ki je bila zgrajena leta 2010 in obnovljena leta 2019, je zelo lepo ohranjena in praktično kot nova. Notranji prostori se razprostirajo v dveh etažah.  Skozi vhod vstopimo v odprt dnevno bivalni prostor, ki je sestavljen iz dnevne sobe, jedilnice z vinskim hladilnikom in kuhinje (nova Dankuchen z vključenimi vsemi aparati znamke Bosch - indukcija, pečica, hladilnik, pomivalni stroj). Iz bivalnega prostora vstopimo na hodnik, ki vodi do kopalnice na eni strani in prostorne spalnice na drugi strani. Po stopnišču se povzpnemo v mansardo. V mansardi se nahajata dva prostora, ki sta ločena z visokimi, prostornimi omarami. V vsakem od prostorov pa je večja zakonska postelja. 

Trenutna razporeditev in oprema omogočata bivanje za šest do osem oseb. Mansardni del se da po želji še predelati, zapreti prostore,..

V hiši sta nameščeni dve novi visoko kakovostni klimatski napravi, namenjeni tako hlajenju kot tudi ogrevanju.

Obnova iz leta 2019 je zajemala obnovo fasade z dodatno izolacijo sten in dodatno strešno izolacijo, celotno zunanjo obnovo (na novo tlakovanje dvorišče in atrija, nova ograja, tuš na atriju, zasaditev zelenja,..). V notranjosti je bila obnovljena celotna električna napeljava, nove talne obloge (kakovosten vinil), na novo izdelana kuhinja, novo stavbno pohištvo (okna, zunanja in notranja vrata), nove žaluzije. Prvotna (iz leta 2010) je samo kopalnica. 

Hiša se prodaja kompletno opremljena. Oprema je skoraj nova. 

Nameščen je tudi alarmni sistem. Hiša ima lastne števce za elektriko in vodo. 

Pred hišo se nahaja prijeten, ograjen atrij na katerega se dostopa iz parkirnega mesta ali iz bivalnega prostora. Atrij je delno osončen, delno pa je pokrit z nadstreškom, tako da lahko uživate v sončnih žarkih ali pa se umaknete v prijetno senco. Na atriju je tuš, prostor za jacuzzi in kamin, pod nadstreškom pa je postavljena miza za druženje. 

Pred vhodom na atrij je parkirni prostor za dva avtomobila (možnost parkiranja tudi dodatnega avtomobila). 

Lokacija omogoča hiter dostop do morja. Plaža in marina sta oddaljeni cca 200m oziroma 3 minute hoje. Trgovina,  bencinska črpalka in restavracija so od hiše oddaljene približno 2 minuti vožnje z avtomobilom oziroma 15 minut hoje. Sprehodite se lahko tudi do čudovite in priljubljene plaže na rtu Kamenjak.

Hiša je primerna za vse, ki si želite brezskrbnega, prijetnega oddiha na morju, bližine plaže in marine ter ljubitelje sprehodov in kolesarjenja.

Opcijsko lastnik poleg hiše proda tudi čoln dolžine 7m, znamke Manta, ki je odličen za odkrivanje okoliških otočkov in zalivov. 

Cena hiše je 259.000 EUR (v primeru nakupa skupaj s čolnom je cena za oboje 300.000 EUR). 

Hiša je res vredna ogleda in nakupa!

Zemljiško knjižno stanje je urejeno, brez bremen.

Prevzem hiše možen takoj po plačilu kupnine.

Ogledi so možni po dogovoru.

Za več informacij pokličite Katjo: 040 783 383

Pogoj prodajalca je, da kupec plača del plačila za posredovanje v višini 3% + DDV.

Ostalo našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani: www.media-nepremicnine.si

Osnovni podatki
transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH10300KZ
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Istarska županija
lokacija: Banjole
področje podrobno: Medulin
leto izgradnje: 2010
leto prenove: 2019
velikost: 76,51 m²
parcela: 80,00 m²
Kontaktni podatki

MEDIA NEPREMIČNINE D.O.O.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana

tel.:
+386 1 620 04 49
gsm:
+386 51 686 320
faks:
+386 1 568 8001

Katja Zupan
GSM:
+386 40 783 383

Kontaktni obrazec