Dvosobno stanovanje

178.000,00 €

opis

Na odlični lokaciji, v Šiški, v bližini knjižnice Šiška in nakupovalnega središča Aleja, prodamo v celoti nadstandardno obnovljeno in moderno opremljeno dvosobno stanovanje. 

Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju lepo urejenega in vzdrževanega bloka, opremljenega z dvigalom. Streha na objektu je bila pred kratkim zamenjana, za obnovo fasade je tudi že sklenjen dogovor in je v planu v roku enega leta (v rezervnem skladu je zbranih dovolj sredstev). 

Stanovanje je sestavljeno iz predprostora, ki se nadaljuje v hodnik. Naravnost vstopimo v prijetno spalnico s posteljo in vgradnimi omarami, levo pa v manjšo sobo (z nadsvetlobo, kot vidno na sliki), ki je dovolj velika za posteljo in lahko služi kot manjša otroška soba. V stanovanju je ločen utility, v katerem je prostor za čistila, pralni in sušilni stroj. V kopalnici se nahaja tuš kabina. Na koncu hodnika vstopimo v večji odprt dnevno bivalni prostor, ki je sestavljen iz prostorne kuhinje, narejene po meri (veliko delovne površine in prostora za shranjevanje, visoko kakovostni aparati znamke Gorenje z garancijo - indukcijska plošča, napa, pečica, hladilnik, predali z mehkim zapiranjem), jedilnice (masivna miza in šest stolov) ter dnevne sobe. 

Stanovanje je bilo v celoti adaptirano leta 2018. Obnova je zajemala prenovo električne in vodovodne napeljave, nove talne obloge, v celoti novo opremo kakovostno opremo, klimo, nova notranja vrata s skritimi podboji , nova protivlomna zunanja vrata. Strop je spuščen, svetila so LED - zelo varčna. 

Mesečni stroški so nizki. 

Stanovanju pripada shramba v kleti objekta. 

Parkiranje je možno na večjem parkirišču pred blokom. 

Stanovanje se nahaja v bližini vse potrebne infrastrukture, trgovine, bencinske črpalke, pošte, banke, lpp povezave in omogoča hiter dostop do Centra mesta in ljubljanske obvoznice. 

Prodaja se v celoti opremljeno (oprema vključena v ceno - brez TV, pralnega in sušilnega stroja ) in je takoj vseljivo.

Zemljiška knjiga je urejena. 

Za več informacij pokličite Karmen: 051 686 320 ali Katjo: 040 783 383

Z veseljem vama odgovoriva na vaša vprašanja in posredujeva dodatne informacije. 

Ostalo našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani: www.media-nepremicnine.si

Osnovni podatki
transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS10328KZ
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvosobno
regija: Ljubljana
lokacija: Šiška
področje podrobno: Šiška
leto izgradnje: 1967
leto prenove: 2018
velikost: 50,60 m²
Kontaktni podatki

MEDIA NEPREMIČNINE D.O.O.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana

tel.:
+386 1 620 04 49
gsm:
+386 51 686 320
faks:
+386 1 568 8001

Karmen Vidmar
GSM:
051 686 320

Kontaktni obrazec