Samostojna hiša

789.000,00 €

opis

Na odlični, mirni lokaciji s čudovitim pogledom na morje, prodamo moderno, kvalitetno in stilsko opremljeno hišo z atrijem in dvema terasama. Hiša v naravi predstavlja zgornji del večstanovanjskega objekta in ima svoj vhod iz ceste - preko lastniškega atrija. Zaradi svoje zasnove in velikosti (zgornja polovica hiše, ki leži v suterenu), daje v naravi občutek bivanja v hiši in ne stanovanju. Do hiše se lahko dostopa tudi iz garaže, ki se nahaja na spodnji strani stavbe, preko njenega stopnišča.

Hiša Oljka, je dobila svoja ime po dveh 100 let starih Oljkah, ki stojita pred hišo in sta lepo umeščeni na atrij. Hiša stoji v naselju imenovanem Modri Gaj in je zagotovo ena izmed lepših hiš v Kopru. Lastniki so pri ureditvi hiše in njene okolice res mislili na vse, saj so jo opremili in dekorirali zase, z opremo višjega cenovnega razreda. 

Objekt je bil v notranjosti dokončan leta 2015, zunanjost pa so dokončali leta 2017. Vsi uporabljeni materiali so višjega kakovostnega razreda, prav tako pohištvo in celotna oprema. 

Prostorna hiša se razprostira v treh etažah. Skozi glavni vhod v hišo vstopimo v prostoren hodnik, iz katerega lahko vstopimo v garderobno sobo, naprej pa se nadaljuje v večji dnevno bivalni prostor, ki predstavlja dnevno sobo in manjšo kuhinjo z izhodom na prostoren atrij z nadstreškom, pod katerim stoji velika miza in letna kuhinja s kaminom. V spodnji etaži se nahajata še dve spalnici in prostorna kopalnica. V hišo lahko vstopimo tudi preko stranskega vhoda, ki vodi v čakalnico, iz katere je vhod v dnevni wc in pisarno oziroma sobo za goste. Neto bivalna površina znaša 210m2, podstrešje je velikosti 53m2, balkonov je 38m2, pokrita terasa je velika 60m2. Hiši pa pripada še shramba v kleti objekta v velikosti 21m2.  

Po stopnišču se povzpnemo v prvo nadstropje, kjer se nahaja velika, moderno opremljena kuhinja z aparati višjega cenovnega razreda, z izhodom na prostoren balkon s čudovitim pogledom na morje. Poleg kuhinje, je v prvem nadstropju še spalnica s kopalnico, dve otroški sobi in še ena ločena kopalnica. 

Na vrhu se nahaja urejeno podstrešje in terasa z razgledom na morje.  

Oprema je višjega cenovnega razreda. Prav tako so vsi vgrajeni materiali, kot so ploščice, parket in sanitarna oprema, visoke kakovosti. Kuhinja je proizvajalca Nolte, z keramično indukcijsko ploščo, vinsko vitrino, pomivalnim strojem, pečico,.. Vse v hiši je kot novo, saj so ga lastniki uporabljali cca 3-4 mesece v letu. Hiša se prodaja v celoti opremljena. Ogrevanje je na toplotno črpalko. Hiša je klimatizirana. 

Atrij je lepo urejen, obdan s kvalitetno ograjo in nudi veliko mero zasebnosti. Ob hiši na atriju stoji velik pokrit nadstrešek z letno kuhinjo, veliko okroglo jedilno mizo. Na atriju je poleg prijetne letne kuhinje, lepo urejena tudi zelenica z avtomatskim zalivalnim sistemom in zeliščni vrt s kapljičnim zalivanjem. Celoten vrt oziroma atrij je obdan z ograjo, oblečeno v brušen istrski kamen. 

Parkirišče za avtomobile je urejeno. Hiši pripadajo tri lastniška parkirna mesta, eno na atriju ter dve pokriti parkirni mesti v kleti objekta. Poleg parkirnih mest v kleti, stanovanju pripada tudi prostorna shramba velikosti 21m2.  

Kljub temu, da je del objekta definiran kot stanovanje, boste v bivanju v njem začutili in pridobili tudi vse prednosti bivanja v hiši. Hiša je primerna za vse, ki si želijo prekrasnih razgledov na morje in bivanja v mirnem naselju, v bližini vse potrebne infrastrukture. 

Hiša se nahaja v bližini vse potrebne infrastrukture. Lokacija pa omogoča hiter dostop do Centra Kopra in morja, do katerega je le 15min hoje. 

Za dodatne informacije in fotografije, pokličite Katjo: 040 783 383 ali Karmen 051 686 320. 

Na voljo smo vam tudi na mail: info@media-nepremicnine.si

Ogledi so za kupce brezplačni in neobvezujoči!

Brez provizije za kupca!

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2%. 

Ostalo našo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani: www.media-nepremcinine.si

 

Osnovni podatki
transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS10278KZ
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Južna Primorska
lokacija: Koper
področje podrobno: Koper/Capodistria
leto izgradnje: 2012
leto prenove: 2017
velikost: 382,00 m²
parcela: 293,00 m²
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Energetska učinkovitost

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred C
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+
Kontaktni podatki

MEDIA NEPREMIČNINE D.O.O.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana

tel.:
+386 1 620 04 49
gsm:
+386 51 686 320
faks:
+386 1 568 8001

Karmen Vidmar
GSM:
051 686 320

Kontaktni obrazec