Samostojna hiša

178.000,00 €

opis

V enem izmed naselij v občini Grosuplje, prodamo novo, moderno enostanovanjsko hišo (novogradnjo).  Objekt se nahaja na izredno lepi in sončni lokaciji. Osrednji del hiše je lociran proti jugu, tako da so hiša, terasa in vrt osončeni skozi cel dan. Lokacija pa nudi tudi čudovit razgled na okoliške hribe in travnike.

Glavni vhod v objekt je s severne strani, prav tako bosta na severni strani parcele urejeni dve parkirni mesti za osebni avto.

Hiša obsega dve etaži in sicer pritličje ter mansardo. V pritličju se nahaja vetrolov, kurilnica, wc, kabinet ter večji osrednji dnevno bivalni prostor, ki zajema kuhinjo z vhodom v shrambo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso. Osrednji prostor je izredno svetel, k čemur pripomorejo večje steklene površine v prostoru. Iz dnevnega prostora se po zavitih stopnicah povzpnemo v mansardni, spalni del. V mansardnem delu se nahajajo večja spalnica z malo ločeno garderobo in francoskim balkonom, dve otroški sobi s francoskim balkonom in kopalnica s kopalno kadjo.

Osnovne dimenzije objekta so 10,3 x 7,3m.

Hiša je kakovostne klasične gradnje z opečnimi zidaki, zunanje stene debeline 20cm, notranje predelne stene pa debeline 12cm.  Temelji so izdelani iz armiranobetonske temeljne plošče 30cm. 

Streha je simetrična dvokapnica s 45 stopinjskim naklonom. Strešna konstrukcija je izdelana iz smrekovega lesa, pokrita pa je z betonsko kritino znamke Bramac. Okna so PVC s trislojno zasteklitvijo, na oknih so nameščene zunanje okenske police.

Objekt je toplotno izoliran na fasadi s ploščami EPS v debelini 15cm. Fasadni podstavek – cokel pa je izveden s ploščami XPS v debelini 15cm. Toplotna izolacija strehe je izvedena s pomočjo izolacijskega filca iz steklene volne v debelini 16cm. Nad špirovci pa je položena dodatna toplotna izolacija v debelini 16cm z izolacijskimi ploščami Termotop.

Fasada je izvedena kot zunanja obloga s termoizolacijskim materialom in zaključnim slojem. Stene so svetle barve, elementi stavbnega pohištva, ograje in podstavek fasade pa so v temni barvi.

Okolica hiše je urejena, prav tako parkirni mesti ob hiši.

Cena za enoto je 178.000,00 EUR z vključenim DDV-jem.

Vabljeni na ogled!

Ostalo našo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani www.media-nepremicnine.si

Osnovni podatki
transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH10223KZ
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Lobček
področje podrobno: Grosuplje
naselje: Grosuplje
leto izgradnje: 2019
velikost: 108,24 m²
parcela: 600,00 m²
Kontaktni podatki

MEDIA NEPREMIČNINE D.O.O.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana

tel.:
+386 1 620 04 49
gsm:
+386 51 686 320
faks:
+386 1 568 8001

Katja Zupan
GSM:
+386 40 783 383

Kontaktni obrazec