Nepremičninski posredniki

Karmen Vidmar - Direktorica

S posli posredovanja v prometu z nepremičnami sem se pričela ukvarjati že davnega leta 1998. 

Takrat mlada in nadebudna študentka organizacije in komerciale, sem se, z nekaj izkušenj maloprodaje, podala na trg nepremičnin in združila vsa pridobljena znanja – od psihologije ljudi, pozitivnega razmišljanja in komunikacije, do socialnega čuta pomagati ljudem pri njihovih vsakodnevnih izzivih in življenjskih situacijah. 

Ker sem že od nekdaj aktivna in pozitivno naravnana oseba me je terensko delo in delo z ljudmi popolnoma posrkalo vase in v njem resnično uživam vsak dan. Največje zadovoljstvo mi prinašajo zadovoljne stranke.

Leta 1998 sem opravila prvo »licenco« za nepremičninskega posrednika na Gea College, leta 2004 pa še strokovni izpit (licenco) pri Ministrstvu za okolje in prostor v skladu z Zakonom o Nepremičninskem posredovanju.

Kaj pa skrb za znanje in osebno rast?

Ves čas se strokovno izpopolnjujem in izobražujem, sledim vsem trendom na trgu, poleg tega pa skrbim za nenehno osebno rast. Tako sem pridobila tudi številna znanja iz področja osebne rasti, energij ter raznih drugih znanj (astrologije, numerologije, NLP, energetski treningi, ipd...).

Zavezana sem visokim moralnim in etičnim načelom, pri sklepanju poslov in tudi zasebno – tako preprosto živim! Zato sem še posebej vesela, da se stranke vedno znova vračajo k nam in k našim storitvam. In to je dokaz, da delamo prav.

Priporočamo se za sodelovanje – PREIZKUSITE NAS IN NE BO VAM ŽAL!

E: karmen.vidmar@media-nepremicnine.si
T: 051 686 320

 

Katja Zupan - Nepremičninska posrednica

Sem oseba, ki ima rada nove izzive, dinamično delo in predvsem delo z ljudmi. Po končani srednji šoli, sem se odločila za študij Ekonomije na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani, ki sem ga uspešno opravila in leta 2009 diplomirala. Že med študijem in tudi po njem sem pridobivala dragocene izkušnje s področja prodaje in dela z ljudmi. Leta 2016 sem imela možnost bolj podrobno spoznati delo nepremičninskega posrednika, ki me je takoj navdušilo.

Nakup nepremičnine je eden izmed največjih in najpomembnejših korakov v življenju skoraj vsakega posameznika in občutek, da lahko nekomu pomagam do novega doma ali reševanja prvega stanovanjskega problema, za katerega so velikokrat »v igri« življenski prihranki, je vreden vsega truda, ki ga vložimo v delo. Tako kot nakup, tudi prodaja nepremičnine, ki je morda celo več let v družinski lasti in nima samo denarne ampak tudi čustveno vrednost, za lastnika ni tako enostavna. Dober nepremičninski posrednik tako ni samo strokoven ampak stranke razume tudi z osebnega vidika.

Leta 2017 sem, v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju, pri Ministrstvu za okolje in prostor, opravila licenco za Nepremičninskega posrednika.

Po opravljeni licenci sem se skoraj eno leto praktično izobraževala na področju nepremičninskega posredovanja pod mentorstvom Karmen Vidmar.  Njene več kot 20 letne izkušnje s tega področja so mi pri izobraževanju zelo pomagale in v enem letu sem pridobila dovolj znanja, da lahko posle zdaj tudi samostojno opravljam. Ker pa se učimo skozi celo življenje, sem vesela, da se lahko vedno obrnem na osebo, ki mi je približala tovrstno delo in mi pri tem še vedno pomaga in z mano deli svoje znanje in izkušnje.

E: katja.zupan@media-nepremicnine.si
T: +386 40 783 383

MEDIA NEPREMIČNINE d.o.o.

Pod hribom 55, 1000 Ljubljana
T +386 1 620 04 49
M: +386 51 686 320
E: info@media-nepremicnine.si