PRILAGODITEV POSLOVANJE NAŠEGA PODJETJA V ČASU NOVEGA KORONAVIRUSA

28.02.2022 / Katja Zupan
Najprej vam sporočamo, da podjetje posluje in smo vam v času novega koronavirusa na razpolago. Veliko podjetij v različnih dejavnostih je bilo primoranih spremeniti oziroma prilagoditi trenutni način poslovanja.

Verjetno ste seznanjeni z dejstvom, da se tudi nepremičninske družbe, zaradi varnostnih razlogov in preprečitve širjenja okužb z koronavirusom , soočajo z omejitvami pri svojem poslovanju (več o odredbi si lahko preberete: Tukaj). Interesentov tako ne moremo voditi na oglede oziroma si nepremičnin ne moremo ogledovati skupaj z vami, z veseljem pa vam po telefonu ali e-pošti posredujemo vse podatke v zvezi z nepremičninami, ki jih imamo v ponudbi. Prav tako lahko v svojo ponudbo sprejemamo tudi nove nepremičnine.

Vabljeni ste, da se obrnete na nas:

če se zanimate za katero od nepremičnin, ki je v naši ponudbi - potrudili se bomo, da vam bomo zagotovili vse potrebne informacije (sami se lahko nato tudi sprehodite po mikrolokaciji ali parceli, da dobite občutek ali vam le-ta odgovarja)

imate nepremičnino, ki jo želite prodati – se pogovorimo o sami nepremičnini, vaših pričakovanjih in željah, vam razložimo kako poteka celoten postopek prodaje in katere dokumente potrebujete, skupaj uredimo, naročimo ali priskrbimo manjkajoče dokumente (Vpis v kataster stavb, uporabno dovoljenje), pregledamo morebitne davčne obveznosti in tako pripravimo celotno dokumentacijo in nepremičnino na prodajo. Interesentom posredujemo informacije v zvezi z nepremičnino in jih damo na seznam za ogled nepremičnine, ko bodo razmere to dopuščale

imate nepremičnino, ki jo želite oddati – tako, kot pri prodaji se skupaj posvetujemo o načrtu oddaje, vaših željah, pričakovanjih in podamo ponudbo na trg. 

ste kupec, ki išče primerno nepremičnino – Skupaj s poslovnimi partnerji in kolegi vam bomo pripravili nabor primerne ponudbe.  

imate vprašanje s področja prometa oziroma poslovanja z nepremičninami – obrnite se na nas in brezplačno vam bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam svetovali

Sedaj je tudi pravi čas za ureditev vsega neurejenega: pridobitev Uporabnega dovoljenja, pridobitev »izgubljenih« dokumentov, priprava za ureditev morebitnih služnosti, pregled dokumentacije v zvezi s pridobitvijo nepremičnine, vpis stavbe v kataster stavb, ureditev mej, naročila raznih potrdil in potrebne dokumentacije, pri parcelah pregled dovoljene gradnje…

Pri vsem vam lahko pomagamo in brezplačno svetujemo.

Želimo vam, da ostanete zdravi in koristno izkoristite ter kar se da uspešno prilagodite vsakdanje dejavnosti trenutnemu ritemu življenja. 

Kontakt:

Telefon: 051 686 320 (Karmen) ali 040 783 383 (Katja)

e-pošta: info@media-nepremicnine.si

#1 - PRILAGODITEV POSLOVANJE NAŠEGA PODJETJA V ČASU NOVEGA KORONAVIRUSA