Stanovanje, 2,5-sobno, Ljubljana okolica, Stanovanje Notranje Gorice

298.000 €

BrezovicaVnanje Gorice181 m22009

Opis

Na izredno prijetni, mirni lokaciji, prodamo novejše 2,5-sobno atrijsko stanovanje, ki se nahaja v večstanovanjskem objektu v Vnanjih Goricah. 

Stanovanje ima vhod iz zunanje strani stavbe, preko lastniškega atrija, ki je dostopen z avtomobilom. Skozi vhod vstopimo v predsobo, ki je z vrati ločena od preostalih prostorov. Poleg predsobe stanovanje obsega prostoren hodnik iz katerega je vhod v otroško sobo, opremljeno s pohištvom po meri, kopalnico s tuš kabino in večji prostoren dnevno bivalni prostor, ki je sestavljen iz kuhinje z jedilnico in dnevne sobe z izhodom na atrij. Iz dnevne sobe je vhod v spalnico z walk-in garderobno omaro. 

Na atriju, velikosti 116m2, se na strani vhoda v stanovanje nahaja nadstrešek za dva avtomobila, na strani, kjer je izhod iz bivalnega prostora pa se nahaja vrtna garnitura in lopa, namenjena shranjevanju. Atrij je delno tlakovan, delno pa je lepo urejen s prijetno zasaditvijo. 

Stanovanje je zelo prostorno in svetlo ter stilsko opremljeno in zelo lepo ohranjeno. 

V bližini se nahajajo lepe sprehajalne poti po naravi, šola, vrtec, trgovina, lekarna. Lokacija nudi hiter dostop do Ljubljane in AC priključka (manj kot 5km). 

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo Davka na promet nepremičnin v višini 2%. 

Za več informacij in oglede pokličite Katjo: 040 783 383 

 

Dodatno

  • Dodatno
    Atrij
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Podobne nepremičine