Hiša, Samostojna, Ljubljana mesto, Koseze Hiša

517.000 €

Opis

Prodamo samostojno medetažno hišo, ki se nahaja v Ljubljani, natančneje v Kosezah in stoji na parceli velikosti 819m2, ki nudi veliko zasebnosti in je zelo prijetna, saj je skozi ves dan obsijana s soncem.

V kletnih prostorih hiše se nahaja večja garaža, primerna za dva avtomobila, shrambni prostori in kurilnica. V medetaži je možnost še enega stanovanja ali poslovnih prostorov s svojim vhodom, saj je manjša kopalnica, soba ( s priključki za  kuhinjo )ter večja soba. V osrednjem delu (visoko pritličje)- glavni vhod  se nahajajo bivalni deli, ki predstavljajo kuhinjo z jedilnico in veliko dnevno sobo s kaminom. Kuhinja in dnevna soba sta povezani in imata obe izhod na veliko, delno zasenčneno teraso, s povezavo na zelenico. V medetaži pa se nahajajo še spalni prostori. 

Bivalni prostori so prijetni in orientirani na jugo-zahod. 

Hiša, ki je bila zgrajena leta 1972, je potrebna obnove oziroma osvežitve. Streha na objektu je bila obnovljena leta 2006. Možno je tudi rušitev hiše in gradnja v istih gabaritih obstoječe hiše - možnost dvo-stanovanjske.

Ogrevanje je trenutno urejeno preko CK na olje. 

V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura, kot so vrtec, osnovna šola, tržnica, lekarna, trgovine, avtobusna postaja, uvoz na ljubljansko obvoznico, pošta,.. Primerno za vse, ki si želite udobje bližine infrastrukture, enostavnega dostopa do Centra in obenem tudi miru, bližino narave ter lepih sprehajalnih in rekreacijskih površin, Koseškega bajerja, Mosteca,.. in, ki vas e moti hrup, saj je blizu Lj. obvoznica.

Hiša se nahaja na območju z namensko rabo Splošne eno in dvostanovanjske površine. 

Hiša je za prevzem na voljo takoj!

Zemljiška knjiga je urejena. 

Za več informacij in oglede pokličite Karmen: 051 686 320 

Pogoj prodajalca je, da kupec plača 2% davek na promet nepremičnin. 

Ostalo našo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani: www.media-nepremicnine.si

 

Dodatno

  • Dodatno
    Vrt Terasa Klet Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Olje

Podobne nepremičine