Hiša, Dvojček, Obalno - kraška

1.900 €/mesec

Opis

Oddamo čudovito, leta 2021 obnovljeno hišo - dvojčka, na prijetni, mirni sončni lokaciji v Ankaranu. 

Hiša se razprostira v treh etažah. Skozi vhod vstopimo v spodnjo etažo, v kateri se nahajajo kurilnica, shramba, pralnica in wc. Po stopnišču se povzpnemo v drugo etažo, ki predstavlja dnevno bivalni del - v celoti opremljeno kuhinjo s kvalitetnimi aparati, jedilnico in dnevno sobo z odprtim kaminom. V drugi etaži se nahaja tudi kopalnica s tuš kabino. Iz dnevno bivalnega dela je izhod na večjo, skoraj v celoti pokrito teraso s pogledom na morje. V zgornjem nadstropju se nahajajo spalnica z izhodom na balkon, ena otroška soba z izhodom na balkon, druga otroška soba, manjši kabinet in kopalnica z masažno kadjo. 

Hiša je v celoti opremljena s kvalitetno opremo, ki je zelo lepo ohranjena. Oprema vključuje tudi pralni in sušilni stroj ter centralni sesalec. 

Za namen ogrevanja so nameščeni sončni kolektorji (ogrevanje in topla voda), toplotna črpalka ter kamin v dnevni sobi. Ogrevanje je v obeh bivalnih etažah talno, v kopalnici pa so nameščeni tudi radiatorji. Za potrebe hlajenja sta nameščeni dve klimatski napravi.

Hiša je bila zgrajena leta 1998, obnovljena pa je bila leta 2021. Obnova je zajemala novo fasado ter okna na katerih so nameščeni komarniki in rolete. Na strehi so nameščeni sončni kolektorji. 

Parcela je ograjena, hiša pa ima alarmni sistem in video nadzor. 

Okolica hiše je lepo urejena. Pred hišo je nadstrešek, primeren za parkiranje dveh avtomobilov. Ob hiši je zelenica z nameščenim zalivalnim sistemom in prijetno ambientno osvetlitvijo. Za hišo je prostor primeren za piknike, kamin, zunanji umivalnik ter prostor za vrtno garnituro, ki je prav tako del opreme. Za hišo sta tudi visoka greda ter zbiralnik vode. 

Najemnina je 1.900 EUR/mesec + stroški. Stroški so nizki, v povprečju cca 150 EUR/mesec. 

Hiša je na voljo s 1.4.2023.

Lokacija je mirna, do centra Ankarana in do obvoznice je le 5 minut vožnje. Avtobusna postaja je tik pred hišo. Primerno za vse, ki si želite bivanja v novejšem objektu, na sončni lokaciji, z lepim pogledom na morje, ki ob enem nudi tudi enostaven dostop do vse potrebne infrastrukture. 

Pogoj najemodajalca je varščina v višini dveh najemnin  in da najemnik prevzame plačilo dela dodatnih storitev pri posredniku. 

Za več informacij in ogled pokličite Karmen: 051 686 320 

Ostalo našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani: www.media-nepremicnine.si

Dodatno

 • Dodatno
  Balkon Terasa Vrt Atrij Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka Klima Kamin Sonči kolektorji Talno gretje
 • Lega
  Jug
 • Luksuz
  Klima Lep razgled Zelo sončno Pogled na morje Mirna lokacija

Podobne nepremičine