Stanovanje, 2-sobno, Hrvaška, obnovljen apartma

177.000 €

Opis

Popravljen oglas:

Dvosobno stanovanje z odlično lokacijo, le 80m od morja in 200m od plaže v Červarju! Popolnoma obnovljeno in moderno opremljeno.

Na odlični lokaciji v Červarju, le 80m od morja in 200m od plaže, prodamo čudovito dvosobno stanovanje, ki se nahaja v drugem nadstropju večstanovanjske stavbe.

Stanovanje je prostorno in sestavljeno iz ene spalnice s panoramskimi okni, kopalnice ter večjega osrednjega dnevno-bivalnega prostora, ki združuje kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo.

Celotno stanovanje je bilo osveženo leta 2013, pri čemer so bile posodobljene vodovodne in električne inštalacije. Notranjost je opremljena z modernimi in po meri narejenimi kosi pohištva, ki jih je zasnoval arhitekt. Vključena je tudi klimatska naprava in vgrajeni aparati, kot so pomivalni in pralni stroj, hladilnik, pečica, indukcijska kuhalna plošča ter televizor.

Stanovanje se prodaja v celoti opremljeno, ravno tako kot je prikazano na slikah in ob ogledu.

Nepremičnina se nahaja v dobro ohranjenem objektu, strešna kritina je bila zamenjana pred nekaj leti. Nahaja se v samem središču naselja, kjer so v neposredni bližini marina, pekarna, lokali, restavracije, trgovine in pošta.

Prečudovita plaža je le pet minut hoje stran.

Vabljeni na ogled!

Ogledi so za interesente brezplačni in neobvezujoči.

Za dodatne informacije in dogovor za ogled se obrnite na Karmen na telefonsko številko +386 51 686 320 ali pošljite email na naslov karmen.vidmar@media-nepremicnine.si.

Preostalo ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na naši spletni strani www.media-nepremicnine.si.

Dodatno

  • Luksuz
    Klima

Podobne nepremičine