Hiša, Samostojna, Ljubljana mesto, Koseze Hiša

496.000 €

Opis

Prodamo samostojno medetažno hišo, ki se nahaja v Ljubljani, natančneje v Kosezah in stoji na parceli velikosti 819m2, ki nudi veliko zasebnosti in je zelo prijetna, saj je skozi ves dan obsijana s soncem.

V kletnih prostorih hiše se nahaja večja garaža, primerna za dva avtomobila, shrambni prostori in kurilnica.

V medetaži je možnost še enega stanovanja ali poslovnih prostorov s svojim vhodom, saj je manjša kopalnica, soba ( s priključki za  kuhinjo )ter večja soba.  

V osrednjem delu (visoko pritličje)- glavni vhod  se nahajajo bivalni deli, ki predstavljajo kuhinjo z jedilnico in veliko dnevno sobo z odprtim kaminom. Kuhinja in dnevna soba sta povezani in imata obe izhod na veliko, delno zasenčneno teraso, s povezavo na zelenico.

V medetaži pa se nahajajo še spalni prostori ( tri sobe ) in večja kopalnica.

Bivalni prostori so prijetni in orientirani na jugo-zahod. 

Hiša, ki je bila zgrajena leta 1972, je potrebna obnove oziroma osvežitve. Streha na objektu je bila obnovljena leta 2006. Možno je tudi rušitev hiše in gradnja v istih gabaritih obstoječe hiše - možnost dvo-stanovanjske.

Ogrevanje je trenutno urejeno preko CK na olje. 

V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura, kot so vrtec, osnovna šola, tržnica, lekarna, trgovine, avtobusna postaja, uvoz na ljubljansko obvoznico, pošta,.. Primerno za vse, ki si želite udobje bližine infrastrukture, enostavnega dostopa do Centra in obenem tudi miru, bližino narave ter lepih sprehajalnih in rekreacijskih površin, Koseškega bajerja, Mosteca,.. in, ki vas ne moti hrup, saj je blizu Lj. obvoznica.

Hiša se nahaja na območju z namensko rabo Splošne eno in dvostanovanjske površine. 

Hiša je za prevzem na voljo takoj!

Zemljiška knjiga je urejena. Hiša ima tudi Gradbeno in uporabno dovoljenje.

Za več informacij in oglede pokličite Karmen: +386 51 686 320  ( tudi WhatsApp ) ali pišite na meil: karmen.vidmar@media-nepremicnine.si 

Poleg kupnine je kupec dolžan povrniti del stroškov transakcije v višini 2%+ddv obračunano od dogovorjene kupnine.

Ostalo našo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani: www.media-nepremicnine.si

 

Dodatno

  • Dodatno
    Vrt Terasa Klet Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Olje

Podobne nepremičine