New listings

Promote your real estate with us
List your property

Unfortunately, we did not find any properties that meet your requirements. You might try different search criteria.

Agents

Reviews

Katja mi je izredno hitro in profesionalno pomagala pri prodaji hiše, ki je bila za mene predaleč stran. Prijazno mi je pomagala pri ogledih, uredila celotno prodajo, prepis in celo davčne zadeve, kar je za človeka moje starosti več kot dobrodošlo. Priporočila bi jo komurkoli, saj sem bila zelo zelo zadovoljna. 

Jelka (81), Nova Gorica

Karmen je vodila prodajo in nakup nepremičnin, ko se je naša družina selila. Bili smo izredno zadovoljni, saj je bil celoten postopek hiter in nekompliciran. Na vsa odprta vprašanja smo vedno dobili odgovore. Vsekakor je njen profesionalni odnos močno olajšal stres, ki je ponavadi prisoten pri takih poslih. (povezava do mnenja: Tomaž Ščuka, Project manager at Enerdat-S d.o.o

Katja mi je od prvega srečanja vlila zaupanje, da bo našla zame prav tisto, kar sem iskala. Skozi celoten postopek se je prilagajala mojemu urniku, ki ni ravno enostaven. Nakup je po pravni plati speljala v celoti in kasneje tudi pomagala pri vseh opravilih, s katerimi se sreča novopečeni lastnik nepremičnine. Katja, HVALA. 

Vesna (52), Ljubljana

Latest tips More

Novosti v Gradbeni Zakonodaji

01.04.2022
Gradbeni zakon GZ-1 (UL RS št. 199 z dne 22.12.2022) je začel veljati 31. decembra 2021, uporabljati pa se ...

Sprememba stanovanjskega zakona

28.02.2022
Junija 2021 je začela veljati novela stanovanjskega zakona, ki prinaša kar nekaj sprememb.

Primerjava cen stanovanj s plačami

28.02.2022
Slovenska stanovanja med najdražjimi v Evropi
More Tips