Prodaja, Stanovanje, 2-sobno, Ljubljana mesto, Stanovanje Šentvid

187.000 €

ŠiškaŠentvid51.9 m21973

Opis

Na lepi lokaciji v centru Šentvida prodamo prijetno, funkcionalno  dvosobno stanovanje  v 4/4. nadstropju urejenega  bloka. Stanovanje se nahaja na vrhu bloka in nimate sosedov nad seboj.

Stanovanje ima funkcionalno razporeditev. Sestavljeno je iz prostornega hodnika, kuhinje z jedilnim kotom, dnevne sobe z izhodom na prijeten balkon oziroma ložo ter ločene  spalnice. 

Stanovanje je zelo prijetno, svetlo, v celoti opremljeno in lepo ohranjeno. Ker je obrnjeno na zahod je zelo toplo in sončno in zato je v stanovanju tudi klima naprava za hlajenje v vročih dneh.

Možnost odkupa garaže v pritličju  objekta ( pod blokom ) - dostop do garaže tudi iz notranjega stopnišča -  velikosti 20,3m2, za ceno 20.000 EUR. 

V bližini se nahajajo trgovina, šola, vrtec, avtobusna postaja, lekarna ter vsa ostala pomembna infrastruktura. Lokacija nudi odličen dostop do ljubljanske obvoznice in Centra. 

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2%, ostalih stroškov kupec nima . 

Stanovanje in garaža sta zk urejena in brez bremen. Prevzem možen po dogovoru. 

Dobra priložnost tudi kot nakup za investicijo - saj je stanovanje zelo primerno za oddajo in se prodaja tudi komplet opremljeno. 

Za več informacij in ogled pokličite Karmen: 051 686 320 

Ostalo našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani: www.media-nepremicnine.si

Dodatno

 • Dodatno
  Balkon Klet Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika
 • Ogrevanje
  Toplarna Klima
 • Lega
  Zahod
 • Luksuz
  Klima

V bližini

Primerljive nepremičine