Prodaja, Hiša, Samostojna, Gorenjska, Prodamo hišo s stanovanje in poslovnim prostorom s pripadajočim zemljiščem

329.000 €

KranjCenter127.2 m21925

Opis

Prodamo samostojno hišo s stanovanjem v nadstropju ter poslovnim prostorom v pritličju   na TOP lokaciji v Kranju  blizu centra in Vodovodnega stolpa  skupaj s pripadajočim zemljiščem.

Stanovanjski del obsega celotno zgornje nadstopje objekta. Pripada pa mu tudi del pritličja v obnovljenem delu stavbe ( poslovni prostori )  in velika klet.

Celoten stanovanjski del tako obsega 102,4 m2. Bivalni del zajema kuhinjo z jedilnico, kopalnico, ločeno spalnico in velik dnevni prostor. Pripadajoči del stavbe v pritljičju je bil v celoti obnovljen in je primeren za shrambo, v prostoru sta tudi dva manjša okna. Nepremičnini pripada tudi velika klet.

V pritljičju objekta, z ločenih vhodom, se nahaja urejen poslovni prostor v velikosti 24,80 m2. Poslovni prostor ima ločene sanitarije ter večji osrednji prostor v dveh nivojih. Poslovni prostor je v celoti obnovljen. 

V stanovanju je 2 leti stara etažna CK plinska peč ter klimatska naprava. Tako stanovanjski kot poslovni del imata ločeni plinski peči in ločene števce.

Objekt se je v celoti obnovil v letih 2003/2004. Streha in okna objekta so bila obnovljena leta 2003. Leta 2004 so bile obnovljene tudi vse elektro in vodovodne inštalacije.  

Objekt se nahaja v središču Kranja, zato imate v bližini vso pomembno inrfrastrukturo kot so trgovina, avtobusna postaja, zdravstveni dom, vrtec, sodišče.. Objektu pa pripada tudi zemljišče pred in ob stavbi. Pred objektom je tako možnost parkiranja, ob stavbi pa je lep zagrajen vrt, ki omogoča zasebnost.

Ob stavbi je grajen leseni del v velikosti 67,40m2, ki ni predmet te ponudbe. Ta del je eventuelno možno tudi odkupiti v dogovoru s solastnikoma.

Objekt je primeren tudi kot investicijski nakup. Prevzem možen takoj. 

Vredno ogleda!

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo 2% davka na promet nepremičnin.

Za več informacij in ogled lahko pokličete Karmen 051 686 320, karmen.vidmar@media-nepremicnne.si 

 

Dodatno

  • Dodatno
    Parkirišče Vrt Klet
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

V bližini

Avtobusna postaja Kranj AP 0.6 km / 8 min
Bankomat Bankomat PBS 0.3 km / 5 min
Šola Kranjski vrtci 0.2 km / 3 min
Trgovina Supermarket SPAR 0.3 km / 4 min
Banka

Primerljive nepremičine