Prodaja, Hiša, Vrstna, Ljubljana mesto, prodamo vrstno hišo

490.000 €

Moste-PoljeŠtepanjsko naselje140 m21988

Opis

Pod vznožjem Golovca, v idilični soseski prodamo lepo vzdrževano sredinsko vrstno hišo z garažo. 

Medetažna hiša obsega štiri nivoje. 

V pritličnem nivoju se prostor razteza v velik dnevno bivalni prostor ( 35m2 )  s kuhinjo ter manjšo kopalnico, izhod na teraso in naprej na čudovit lepo negovan vrt.

V visoko pritličnem nivoju je glavni vhod skozi vetrolov s prehodom v garažo, iz garaže se nadaljuje vhod na notranje stopnišče ter manjšo sobo – kabinet ki je zadosti visok, da je postavljen podest na katerem je možnost ležišča; 

V  nadstropju sta dve lepi sobi ( vsaka po cca. 14m2 ) in imata obe  izhod na balkon ( cca. 15m2 ) , ki se razteza po celi širini hiše. V tem nadstropju je tudi večja kopalnica ter garderobna soba z visokimi stropovi. 

V Kletnem  delu hiše je  zaklonišče  ter shrambo.

Podstrešni del še ni izdelan.

Hiša ima možnost za parkiranje za dva avtomobila + garaža za manjši avto.

Leta 1999 je bila na hiši menjana streha.  

Leta 2017 so lastniki obnovili tlakovce pred hišo ter teraso in vrt ter naredili so manjšo kopalnico v pritličnem delu hiše. 

Ogrevanje je urejeno na CK preko skupne toplarne. 

Hiša je izredno lepo vzdrževana, brez vlage in vseljiva po dogovoru. 

Zk je hiša urejena in brez bremen. 

Hiša se nahaja tik ob Litijski cesti, vendar je dovolj odmaknjena za miren vsakdan bližnji okolici se nahajajo trgovine, pošta, gostinski lokali in banka. Vrtec in šola se nahajata v Štepanskem naselju. V bližini hiše je tudi avtobusna postaja. Avtobus od tam pelje do centra mesta ter UKC Ljubljana. Priključek na avtocesto je odmaknjen le dobrih 5 min. 

Pogoj prodajalcev za prodajo hiše je, da kupec prevzame plačilo 2% davka na promet nepremičnin,  strošek agencije krije prodajalec v celoti. 

Za ogled in več informacij vam je na voljo Karmen Vidmar na tel.: 051 686 320 ali na meil: karmen.vidmar@media-nepremicnine.si 

Dodatno

 • Dodatno
  Balkon Klet Vrt Terasa Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplarna
 • Luksuz
  Bližina narave

Primerljive nepremičine