Prodaja, Hiša, Samostojna, Gorenjska, Prodamo hišo s stanovanjem in poslovnim prostorom ter zemljiščem

309.000 €

KranjCenter127.2 m21925

Opis

Prodamo samostojno hišo s stanovanjem v nadstropju ter poslovnim prostorom v pritličju   na TOP lokaciji v Kranju  blizu centra.

Parcela je zagrajena in je pred objektom urejen parking. V pritličnem delu hiše je obnovljen poslovni prostor, dostop do stanovanja pa je preko zunanjega stopnišča ( svoj vhod )

Stanovanjski del je velik 102,4 m2.

Bivalni del zajema:

 • kuhinjo z jedilnico,
 • kopalnico
 • ločeno spalnico
 • velik dnevni prostor. 

Pod stanovanjskim delom – pritličje  je primeren za shrambo, v prostoru sta tudi dva manjša okna. Nepremičnini pripada tudi velika klet z oknom.

V pritličju objekta z ločenih vhodom, se nahaja urejen poslovni prostor v velikosti 24,80 m2. Poslovni prostor ima tudi sanitarije ter večji osrednji prostor v dveh nivojih. Poslovni prostor je v celoti obnovljen. 

V stanovanju je 2 leti stara etažna CK plinska peč ter klimatska naprava. Stanovanjski in poslovni del imata ločeni plinski peči in ločene števce.

Objekt se je v celoti obnovil v letih 2003/2004. Streha in okna objekta so bila obnovljena leta 2003. Leta 2004 so bile obnovljene tudi vse elektro in vodovodne inštalacije.  

Objekt se nahaja v središču Kranja, zato imate v bližini vso pomembno inrfrastrukturo kot so trgovina, avtobusna postaja, zdravstveni dom, vrtec, sodišče.. Objektu pa pripada tudi zemljišče pred in ob stavbi. Pred objektom je tako možnost parkiranja, ob stavbi pa je lep zagrajen vrt, ki omogoča zasebnost.

Ob stavbi je grajen leseni del v velikosti 67,40m2, ki ni predmet te ponudbe. Ta del je eventuelno možno tudi odkupiti v dogovoru s solastnikoma.

Prevzem možen takoj. 

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo 2% davka na promet nepremičnin.

Za več informacij in ogled lahko pokličete Karmen 051 686 320, karmen.vidmar@media-nepremicnne.si 

Dodatno

 • Dodatno
  Parkirišče Vrt Klet
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Plin
 • Luksuz
  Klima

V bližini

Avtobusna postaja Kranj AP 0.6 km / 8 min
Bankomat Bankomat PBS 0.3 km / 5 min
Šola Kranjski vrtci 0.2 km / 3 min
Trgovina Supermarket SPAR 0.3 km / 4 min
Banka

Primerljive nepremičine