Nepremičninski posredniki

Karmen Vidmar - Direktorica

S posli posredovanja v prometu z nepremičnami sem se pričela ukvarjati že davnega leta 1998. 

Takrat mlada in nadebudna študentka organizacije in komerciale, sem se, z nekaj izkušenj maloprodaje, podala na trg nepremičnin in združila vsa pridobljena znanja – od psihologije ljudi, pozitivnega razmišljanja in komunikacije, do socialnega čuta pomagati ljudem pri njihovih vsakodnevnih izzivih in življenjskih situacijah. 

Ker sem že od nekdaj aktivna in pozitivno naravnana oseba me je terensko delo in delo z ljudmi popolnoma posrkalo vase in v njem resnično uživam vsak dan. Največje zadovoljstvo mi prinašajo zadovoljne stranke.

Leta 1998 sem opravila prvo »licenco« za nepremičninskega posrednika na Gea College, leta 2004 pa še strokovni izpit (licenco) pri Ministrstvu za okolje in prostor v skladu z Zakonom o Nepremičninskem posredovanju.

Kaj pa skrb za znanje in osebno rast?

Ves čas se strokovno izpopolnjujem in izobražujem, sledim vsem trendom na trgu, poleg tega pa skrbim za nenehno osebno rast. Tako sem pridobila tudi številna znanja iz področja osebne rasti, energij ter raznih drugih znanj (astrologije, numerologije, NLP, energetski treningi, ipd...).

Zavezana sem visokim moralnim in etičnim načelom, pri sklepanju poslov in tudi zasebno – tako preprosto živim! Zato sem še posebej vesela, da se stranke vedno znova vračajo k nam in k našim storitvam. In to je dokaz, da delamo prav.

Aktivna sem tudi v podjetniških krogih, saj sem že več kot 8 let aktivna članica podjetniške skupine BNI MOSTOVI v Ljubljani, kjer si podjetniki pomagamo med seboj do novih poslovnih priložnosti preko sistema mreženja in deljenja kontaktov. 

Več kot 10 let sem tudi aktivna članica največje dobrodelne organizacije Lions in sicer članica Lions Kluba Bled Golf preko katerega člani pomagamo pomoči potrebnim predvsem iz socilano ogroženih družin, slepim in slabovidnim ter sodelujemo tudi pri drugih dobrodelnih projektih ( poplavah... ) 

Priporočamo se za sodelovanje in veseli bomo, če nas priporočate še naprej ...  

Moje poslanstvo POMAGATI LJUDEM se tudi preko podjetja uresničuje, saj Vam  pomagam do novega doma brez stresa in nepotrebnih skrbi; ravno tako vam pomagam prodati vašo nepremičnino ali urediti zamenjavo ali oddajo katerekoli nepremičnine .

E: karmen.vidmar@media-nepremicnine.si
T: 051 686 320

 

MEDIA NEPREMIČNINE d.o.o.

Pod hribom 55, 1000 Ljubljana
M: +386 51 686 320
E: karmen.vidmar@media-nepremicnine.si