RADIJSKA SVETOVALNICA: NEPREMIČNINSKI TRG

28.02.2022 / Katja Zupan
21. januarja 2019, smo lahko na radiu Ognjišče poslušali Svetovalnico na temo Nepremičninski trg. Gostja svetovalnice je bila naša direktorica Karmen Vidmar.

 21. januarja 2019, smo lahko na radiu Ognjišče poslušali Svetovalnico na temo Nepremičninski trg. Gostja svetovalnice je bila naša direktorica Karmen Vidmar. Z voditeljico oddaje Tanjo Dominko sta se pogovarjali o aktualnih vprašanjih s področja prodaje in nakupa nepremičnin, poleg tega pa sta sprejemali tudi vprašanja poslušalcev.

Na radiu Ognjišče so o oddaji zapisali: "Leto, ki se je izteklo, je bilo na nepremičninskem trgu precej dinamično. Kaj prinaša to leto tistim, ki iščejo pravo nepremičnino? Kako smotrna je prodaja v teh časih in kako se lotiti nakupa? Katere so prednosti sklenitve posla prek agencije in katere pasti, če se zadeve lotimo sami. V našem studiu je bila strokovnjakinja Karmen Vidmar."

Celoten posnetek Svetovalnice vam je na voljo na spletnih straneh, v avdio arhivu Radia Ognjišče. Do posnetka lahko dostopate na spodnji povezavi:

https://avdio.ognjisce.si/share/svetovalnica_2019_01_21_Karmen_Vidmar_Nepremicninski_trg.mp3

#1 - RADIJSKA SVETOVALNICA: NEPREMIČNINSKI TRG