PREDSTAVITEV NAŠE DIREKTORICE NA PODJETNIŠKEM SREČANJU BNI

28.02.2022 / Katja Zupan
BNI organizacija, katere članica je tudi naša direktorica Karmen Vidmar, je največja organizacija za poslovno in podjetniško mreženje na svetu. Člani podjetniške organizacije BNI so podjetniki/poslovneži, ki si medsebojno pomagajo razvijati svoja podjetja z zavezanostjo k osnovni vrednosti BNI-ja, Givers Gain® - Kdor daje, pridobiva.

V okviru tedna ženskega podjetništva, je skupina BNI Mostovi organizirala poseben dogodek oziroma sestanek, namenjen predstavitvi in mreženju različnih podjetnic. Seveda so se predstavili tudi člani skupine BNI. Predstavitev naše direktorice delimo tudi z vami, da jo lahko še malo bolje spoznate.

Karmen Vidmar je članica BNI Mostovi 3 leta, 20 let pa se že ukvarja s posredovanjem v prometu z nepremičninami

#1 - PREDSTAVITEV NAŠE DIREKTORICE NA PODJETNIŠKEM SREČANJU BNI

BNI MOSTOVI·PONEDELJEK, 19. NOVEMBER 2018

Za nekatere ljudi zlahka rečemo, da jih življenske izkušnje bogatijo. Karmen Vidmar je srčna dama z izjemnim čutom za ljudi. Ljudje so ji na prvem mestu tako v poslu kot v zasebnem življenju - oboje pa prepleta s svojo dobrodelnostjo.

V tednu ženskega podjetništva smo se z njo pogovarjali tudi mi in od nje izvedeli naslednje.

Kakšne izzive pomagaš reševati svojim strankam?

Strankam v MEDIA NEPREMIČNINE prodamo ali oddamo v najem njihove nepremičnine in jim pomagamo pri nakupu ali najemu vseh vrst nepremičnin (hiš, stanovanj, poslovnih prostorov, zemljišč) ter jih vodimo čez celoten postopek prodaje/nakupa oz.oddaje/najema (ogledi, svetovanja, tržna ocena vrednosti, pridobitev vse potrebne dokumentacije povezane z nepremičnino…) vse do izročitve nepremičnine v last in posest.

Kaj te najbolj veseli?

Najbolj me veseli, ko zaključimo posel in strankam predamo ključe nove nepremičnine, in vidim zadovoljne in hvaležne obraze.

Zakaj ti v poslu tako dobro gre?

Ker svoje delo opravljam z veseljem in predanostjo vsaki stranki.

Zakaj počneš to, kar počneš?

Ker že od nekdaj želim pomagati ljudem.

Kako usklajuješ posel z zasebnim življenjem ali oboje celo povezuješ?

Ker mi delo predstavlja način življenja, ga ves čas vpletam v vse vidike svojega življenja.

Tvoj moto/vodilo … Fer play in pozitivno razmišljanje - problem je le izziv in za vsak problem obstaja rešitev

Tvoj nasvet drugim podjetnikom: Poštenost, korektnost, strokovnost, stalno izpopolnjevanje ter opravljanje svojega posla z radostjo in nasmehom

Za konec nam je Karmen zaupala še, da je njena največja želja narisati nasmehe na obrazih čim več ljudi. To ji vrhunsko uspeva in veseli smo, da je del ekipe BNI Mostovi.

#2 - PREDSTAVITEV NAŠE DIREKTORICE NA PODJETNIŠKEM SREČANJU BNI