BREZPLAČNO PREDAVANJE NA TEMO: NEPREMIČNINE

28.02.2022 / Katja Zupan

Vabljeni na predavanje, ki ga bo vodila naša direktorica Karmen Vidmar, z naslovom Nepremičnine od A do Ž, ki bo potekalo v torek 28.5.2019 na Javnem zavodu Cene Štupar - Center za izobraževanje, izvajalec vseživljenjskih učnih programov, ki so namenjeni različnim ciljnim skupinam.

Namen predavanja je seznaniti slušatelje s postopkom prodaje/nakupa nepremičnin in na kaj biti pri tem pozoren, s primeri iz prakse. Kaj pomeni dejstvo, da je nepremičnina obremenjena s hipoteko in kako varno izpeljati postopek nakupa obremenjene nepremičnine. 

Dotaknili se bomo teme: Koliko je vredna moja nepremičnina? in stroškov povezanih s prodajo nepremičnine s konkretnim primerom in obrazložitvijo davčnih obveznosti (najbolj ugoden prenos lastninske pravice z vidika davkov - darilna, izročilna pogodba). 

Predavateljica, ki je kot že rečeno naša direktorica in lastnica podjetja Media Nepremičnine d.o.o.,  Karmen Vidmar, se s posredovanjem v prometu z nepremičninami ukvarja že več kot 20 let. Na podlagi svojega znanja in izkušenj vam bo posredovala informacije s trenutno najbolj aktualnih področij nepremičninskega posredovanja. 

Za več informacij in prijavo se lahko obrnete na: 

nina.zivkovic@cene-stupar.si; 030 646 939 ali

natasa.turk@cene-stupar.si; 031 600 410.

#1 - BREZPLAČNO PREDAVANJE NA TEMO: NEPREMIČNINE