Oddaja, Stanovanje, 4-sobno, Ljubljana mesto, 4 sobno stanovanje s parkiriščem

900 €/mesec

ŠiškaŠmartno pod Šmarno goro72.2 m21999

Opis

Oddamo popolnoma opremljeno stanovanje v mansardi tri stanovanjskega objekta.

Stanovanje obsega kuhinjo, ki je povezana z dnevnim prostorom iz katrega je izhod na balkon, spalnico z zakonsko posteljo, dve manjši otroški sobi (oziroma kabineta) ter kopalnico s pralnim strojem.

Stanovanju pripada tudi velika klet ter dve parkirišči (eno parkirno mest pod nadstreškom).  

Zelo lepo ohranjeno in svetlo stanovanje, se nahaja na robu naselja, na mirni lokaciji. Iz stanovanja je lep pogled na Šmarno Goro. 

Stanovanje se ogreva na električne radiatorje, v dnevnem prostoru pa je tudi peč na pelete. Stanovanje je opremljeno s klimatsko napravo.  

Stanovanje je na voljo takoj.

Pogoj lastnikov je, da se stanovanje odda nekadilcem ter brez domačih živali. Stanovanje je primerno za maksimalno 4 člansko družino ( dva otroka ) 

Najemnina: 900 EUR + stroški ( stroški so nizki, približno 180 EUR /mesec ), varščina znaša 2000 EUR, najemnik pa krije tudi stroške za sestavo pogodbe, pregled ter pripravo in pregled ob primopredaji posredniku v višini 800 EUR + DDV ( enkraten znesek ).

Za informacije in ogled pokličite Karmen na 051 686 320 oz. na mail: karmen.vidmar@media-nepremicnine.si ali Doroteja na 070 698 833 oz. mail: doroteja.erzen@media-nepremicnine.si

Dodatno

  • Dodatno
    Balkon Klet Pokrito parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Nezaželeni hišni ljubljenčki Mirna lokacija

Primerljive nepremičine