Prodaja, Stanovanje, 3,5-sobno, Ljubljana mesto, obnovljeno stanovanje

320.000 €

ŠiškaSp. Šiška93.5 m21950

Opis

Stanovanje v vrhnjem nadstropju nizkega urejenega bloka je bilo v celoti obnovljeno pred 8 leti. Nad stanovanjem je še pohodna podstreha.

Lokacija bloka je izredno mirna, v bližini Šišenskega hriba in poti na Rožnik, hkrati pa blizu centra, zdravstvenega doma Šiška, pošte, šole, trgovine....

Stanovanje ima: predsobo, ločeno kopalnico z wc-jem in posebej wc, dve veliki sobi ( ena izhod na balkon ), velik osrednji prostor (kuhinja, jedilnica in manjši dnevni prostor) ter kabinet ( otroška soba ) z izhodom na balkon. Ima tudi dva velika balkona.

Stanovanju pripada velik kletni prostor s samostojnim vhodom, nekoč garaža, v velikosti 12m2 z notranjim prehodom v stopnišče bloka.

Stanovanje je bilo leta 2015 KOMPLETNO in KVALITETNO obnovljeno (vse inštalacije, napeljava CK ogrevanja, ki je sicer toplovodno daljinsko, elektrika). PVC okna so bila obnovljena že prej, prav tako protivlomna vhodna vrata, masivna notranja vrata pa so dobila nove kljuke, sicer so v prvotnem stanju in še čakajo na obnovo.

Na bloku je bila streha menjana 2020. Blok ima aktiven rezervni sklad, fasada je v načrtu.

Stanovanje je svetlo in ima veliko odprtega prostora, je tudi ZK urejeno in brez bremen. Prevzem možen v dogovorjenem roku po plačilu kupnine. 

Kupec plača 2% davka na promet nepremičnin, drugih stroškov kupec nima. 

Za več informacij in ogled vam je na voljo Karmen na 051 686 320 ( tudi whaysapp )  ali na meil: karmen.vidmar@media-nepremicnine.si

Dodatno

 • Dodatno
  Balkon Klet
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Lega
  Vzhod Zahod
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave Zelo sončno

V bližini

Avtobusna postaja
Bolnišnica/zdravstveni dom
Pošta
Šola

Primerljive nepremičine